tr Türkçe en English de Deutsch
Umut Bakım’dan Aile Sağlığı Merkezi

Umut Bakım’dan Aile Sağlığı Merkezi

Umut evim bakım ve rehabilitasyon merkezleri olarak şehrimiz Adsız mahallesine Aile sağlığı merkezi yapıyoruz



Umut Evim Bakım ve Rehabilitasyon Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Özgür CAMCI Adsız Mahallesinde Aile sağlığı merkezi yapımı için Konya İl sağlık müdürlüğü ile protokol imzaladı. Konuyla ilgili konuşan Camcı ; Şehrimizin gelişimi için elimizi taşın altına koymaktan hiçbir zaman çekinmediklerini bu tarz yaşam kalitesini artıracak insanlarımızın mağduriyetinin giderileceği ve sosyal-kültürel tesislerin yapımı içinde yer aldıklarını bildirdi.

İl Sağlık Müdürü Sayın Prof. Dr. Mehmet Koç "Sağlık Bakanlığımız, belediyelerimiz ve hayırseverlerimiz ile birlikte şu ana kadar 100’ün üzerinde sağlık tesisimizi yenilemeyi başardık. Sağlık Bakanlığımızın vizyonuna uygun hizmetleri, Sağlık Bakanlığımız tarafından belirlenen kriterlere uygun binalarda sunabilme adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda şu ana kadar 38 adet acil sağlık hizmetleri istasyonumuz yenilenmiş olup 12’sinin ise inşaatı son aşamaya gelmiş durumdadır. Yine birinci basamak sağlık hizmeti sunan aile sağlığı merkezlerimizden 42’isi tamamlanmış, 17’sinin ise inşaatı halen devam etmektedir. 112 acil ve aile sağlığı merkezlerimizin büyük bir çoğunluğunun tamamlanmasının ardından şehrimizde yer alan sağlık evlerimizin de yenilenmesi adına çalışmalara hız vermiş durumdayız” dedi. Prof. Dr. Koç, şu ana kadar 4 sağlık evinin proje kapsamında yenilendiğini de söyledi.

:

Ziyaretçilerimizin yaşam kalitelerini artırarak, bakım ve rehabilitasyonları için verdiğimiz hizmetler, aldığımız kalite sertifikaları ile onaylıdır!

WhatsApp Destek
Yardıma mı ihtiyacınız var? Hemen Bize Sorun
Aşağıdaki temsilcilerimden bilgi alabilirsiniz
Temsilci
Online