tr Türkçe en English de Deutsch
FAİK YILDIRIM UMUT'U ZİYARET ETTİ

FAİK YILDIRIM UMUT'U ZİYARET ETTİ

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Faik Yıldırım, Özel Akşehir Umut Bakım Merkezi’ni ziyaret etti. Merkezde kalan engellilerle bir süre sohbet eden Genel Müdür Yardımcısı Faik Yıldırım, ziyaretiyle ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, Merkez Yetkililerine memnuniyetini dile getirerek; “Engelli ve yaşlılarımıza verdiğiniz kaliteli ve değerli hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Faik Yıldırım, Özel Akşehir Umut Bakım Merkezi’ni ziyaret etti.

Merkezde kalan engellilerle bir süre sohbet eden Genel Müdür Yardımcısı Faik Yıldırım, ziyaretiyle ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, Merkez Yetkililerine memnuniyetini dile getirerek; "Engelli ve yaşlılarımıza verdiğiniz kaliteli ve değerli hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. Yıldırım, sosyal hizmetler alanında vatandaşların daha iyi hizmet alabilmeleri için, kamu kurumlarını ve iyi örnek oluşturan özel yatırımları Bakanlık olarak destekleyeceklerini de ifade etti.

Ziyareti sonrasında, Türkiye’nin en büyük engelli bakım merkezlerinden biri olması planlanan 300 yataklı yeni hizmet binasının devam etmekte olan inşaatında da incelemelerde bulunan Faik Yıldırım, Umut Rehabilitasyon Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Camcı’dan gelişmelerle ilgili bilgi aldı. İnşaatı önemli ölçüde tamamlanan merkezin 20 bin m2 arazi üzerinde 10 bin m2 kapalı alana sahip olacağını belirten Camcı; 3 bloktan oluşacak olan tesisin, 300 yatak kapasitesi ile bedensel, zihinsel ve ruhsal engellilere hizmet vereceğini söyledi.

:

Ziyaretçilerimizin yaşam kalitelerini artırarak, bakım ve rehabilitasyonları için verdiğimiz hizmetler, aldığımız kalite sertifikaları ile onaylıdır!

WhatsApp Destek
Yardıma mı ihtiyacınız var? Hemen Bize Sorun
Aşağıdaki temsilcilerimden bilgi alabilirsiniz
Temsilci
Online