tr Türkçe en English de Deutsch
MİLLETVEKİLİ ERDEM UMUT BAKIM MERKEZİNİN DEV YATIRIMINI YERİNDE İNCELEDİ

MİLLETVEKİLİ ERDEM UMUT BAKIM MERKEZİNİN DEV YATIRIMINI YERİNDE İNCELEDİ

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem ile Ak Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu ve Akşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Bülent Erdem Umut Bakım Merkezinin Yakın bir zamanda hizmete girecek olan 300 yataklı yeni hizmet binasının inşaatını ziyaret ettiler



İlçemizde 15 yıldır faaliyet gösteren Umut Bakım ve Rehabilitasyon Merkezleri, 20 bin metrekare arazi üzerine kurulacak olan 300 yataklı Engelli ve Yaşlı Bakım Merkezi’nin inşaatına tüm hızıyla devam ediliyor.
Umut Rehabilitasyon Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Camcı; 10 bin metre kare kapalı alana sahip olacak tesisin, Türkiye’nin en büyük Bakım Merkezlerinden birisi olacağını söyledi. Bedensel, Zihinsel ve Ruhsal engellilere hizmet verecek tesisin 3 bloktan oluşacağını ve 300 yatak kapasitesine sahip olacağını belirtti.
Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) erişilebilirlik standartlarına uygun olarak tasarlanan tesiste; spor salonları, fizik tedavi salonları, sosyal etkinlik salonları, iş atölyeleri, hayvan barınakları ve tarımsal rehabilitasyon alanlarıyla engellilere Avrupa standartları üzerinde hizmet verilecek. Umutevim Limited Şirketi bünyesinde halen 170 kişi çalışırken, 300 engellinin bakım hizmeti alacağı yeni merkezde yaklaşık 200 kişi istihdam edilecek.”

:

Ziyaretçilerimizin yaşam kalitelerini artırarak, bakım ve rehabilitasyonları için verdiğimiz hizmetler, aldığımız kalite sertifikaları ile onaylıdır!

WhatsApp Destek
Yardıma mı ihtiyacınız var? Hemen Bize Sorun
Aşağıdaki temsilcilerimden bilgi alabilirsiniz
Temsilci
Online